Vintage bunny strucctojás dekoráció

8 500 Ft

Strucctojásból húsvéti asztali dísz

Variáld kedvedre! Tégy bele vendégváró finomságot vagy illatozó élő virágokat, te döntesz, hiszen a strucctojást úgy alakítottuk ki, hogy kínáló tál és váza is lehet egyben. A virág és a csoki itt bemutató darab ötletszerzéshez, az asztaldísz árában nem szerepel.

Magassága kb. 18 cm, a kosár átmérője 25 cm.

Biztonságos, kipróbált csomagolásban szállítjuk.

A kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

 

A tojás története: Ebben a tojásban  strucc csibe lakott. A tojás felső részét apró darabokra törte (ezekből készülnek az ékszerek), így ebből a részből már csak kihuppant. Ezért tudott egyben maradni. Ebben az esetben tényleg igaz, hogy a tojáshéj a csibe fenekéről pottyant. Alaposan megtisztogattuk, fertőtlenítettük és a széleit lecsiszoltuk. Semmilyen más kezelést nem kapott. Így őrzi természetes szépségét, különleges textúráját.

Ha többet szeretnél rendelni: Ahogy nincs két egyforma tojás, úgy nem születhet két egyforma termék sem. Tudunk több darabszámot elkészíteni egy-egy termékből,  de a tojás alakjában, méretében, színében biztos különbözni fog. Mi így szeretjük, mert pont olyan egyedi és megismételhetetlen, mint az ember maga.

 

1 készleten

Translate »