Türkiz szirom strucctojás karkötő

6 400 Ft

Strucctojásból készült karkötő, 3D, keményített virággal és türkiz jade ásványgyöngyökkel. Különlegesen készült, megerősített, nem törékeny, mégis természetes szépségében mosolyog.

“A vízben felejtették, s mikor kiemelték, hát csodák csodája, a tenger színében pompázott. Annyira magával ragadó volt, hogy az összes szirmot kiáztatták a vízben. De soha többé nem sikerült elkapni az a különleges színt. Mert abban benne volt a tenger morajlása, a közös percek boldogsága, a letűnt idők édes emlékei. ” KSz

Méretek: karkötő:  memóriadrótból készült (átmérője: 6 cm), így felveszi a csukló méretét,  medál: 4 cm hosszú

Biztonságos, kipróbált csomagolásban szállítjuk.

A szállítás Magyarország területén díjmentes.

A tojás története: Ékszereink azokból a tojásdarabokból készülnek, amiket a strucc csibéink alkottak születésük közben. Alaposan megtisztogattuk, faragtuk, csiszoltuk és díszítettük őket. Semmilyen más kezelést nem kaptak. Így őrzik természetes szépségüket, különleges textúrájukat. A szettek ugyanabból a tojásdarabból készülnek, hogy színük és textúrájuk azonos legyen. Található festett, rajzolt és virágos ékszer. A valódi virágból készült ékszereinkre szárítva vagy keményítve rögzítjük a virágokat, szirmokat, melyeket előtte egyénileg festünk. Így lesz minden ékszerünk egyszeri és megismételhetetlen- pont, mint Te.

1 készleten

Translate »