Strucctojás lámpa – Pipacslélek

” mert fénnyel öntözött
szirmokba öltözött
pipacs – és tűzvirág –
színű szabad lelkem”
Kárpáti Tibor: Gondviselés, nyár

Strucctojásból készült éjjeli/asztali lámpa, valódi, szárított, préselt pipacs virágokkal díszítve, ezüst színű fém lámpatalpon, érintéskapcsolóval.

 Köszönjük Nektek azt az óriási szeretet amivel a pipaccsal díszített strucctojás termékeinket fogadtátok! Ennek eredményeképpen a további pipacs díszítéssel készült termékekre sajnos várni kell tavaszig. Előrendelni lehet addig is! Nagy ölelés!

 Kreatív vagy? Akár meg is tervezheted a rendelt lámpádat  a lenti lámpatervező segítségével! Gyors kézbesítéssel, jellemzően a rendelést követően a 2. munkanapon postázásra kerül, 3. munkanapon megérkezik a megrendelőhöz.

Az izzót ajándékként mellékeljük!

Gyors szállítási infók

Gyors szállítási információk: Regisztráció nélkül, utánvéttel vagy előre utalással is megrendelhető. Ékszereket buborékos borítékban, lakberendezési tárgyakat ESP betétes kartondobozban, többszörösen csomagolva szállítjuk. Maximálisan sérülésmentesen érkeztek meg a világ számos pontjára. Az ESP betétes csomag mérete 20x20x30 cm, de változhat kismértékben a terméktől függően. A kiszállítás díja: Posta házhoz (csak ékszer) 490Ft. Foxpost csomagautomatába bármi 700.-Ft. Foxpost házhoz alapdíjak: Ékszer 990Ft, Lámpa 1340Ft, Egyedi csomagolás 1490Ft. Több termék rendelése esetén a szállítási díjak nőhetnek, a pontos összeget ellenőrizheti megrendelés előtt a kosár oldalon. Külföldi megrendelés előtt kérjük, keressen meg elérhetőségeinken.