Strucctojás éjjeli lámpa – Karácsonyi Angyal

15 900 Ft

Strucctojásból készült éjjeli lámpa – asztali lámpa Kóra Judit grafikusművész kézzel festett, csodálatos illusztrációjával.

(A kisfiam nem szokott lázba jönni egy-egy új lámpa láttán. De ma, a hajnali fotózásra álommelegen kibotorkálva, meglátta a fénylő lápát és az első mondata ez volt: -Apa, de szép ez a lámpa… Azt hiszem ezután nekem már nem is kell írnom többet.)

Ezüst színű érintéssel kapcsolható lámpatalpon is kérhető. Biztonságos, kipróbált csomagolásban, ajándék izzóval szállítjuk. Kérhető hasonló, fekete színű lámpatalpon is.

Vissza a SHOP-ba.

Gyors szállítási infók

Gyors szállítási információk: Regisztráció nélkül, utánvéttel vagy előre utalással is megrendelhető. Ékszereket buborékos borítékban, lakberendezési tárgyakat ESP betétes kartondobozban, többszörösen csomagolva szállítjuk. Maximálisan sérülésmentesen érkeztek meg a világ számos pontjára. Az ESP betétes csomag mérete 20x20x30 cm, de változhat kismértékben a terméktől függően. A kiszállítás díja: Posta házhoz (csak ékszer) 490Ft. Foxpost csomagautomatába bármi 700.-Ft. Foxpost házhoz alapdíjak: Ékszer 990Ft, Lámpa 1340Ft, Egyedi csomagolás 1490Ft. Több termék rendelése esetén a szállítási díjak nőhetnek, a pontos összeget ellenőrizheti megrendelés előtt a kosár oldalon. Külföldi megrendelés előtt kérjük, keressen meg elérhetőségeinken.

 

1 készleten