Öreg fák találkozásai a strucctojással #4

19 900 Ft

Ez a termék nagyon sokáig készült. Már többször azt hittem, elkészült végre, de aztán csak félretettem hetekre is… valahogy egyszer sem éreztem, hogy igazán kész lenne. Azt hiszem jól tettem, hogy vártam, mert egy újabb gondolat után, azon melegében immár a végleges formájába tudtam önteni. Boldog vagyok ha ránézek, így hát úgy vélem készen van.

Strucctojás és öreg akác deszka alapanyagokból készült. Nagy gondossággal csiszoltam és figyeltem rá hogy a fa tovább őrizze a régi idők meséit. A strucctojásból készült búrát hibátlan alapanyagból igényesen csiszolva készítettem.

A lámpa további különlegessége a strucc tojásból készült kapcsoló, tolltartó és kis tálka, amit az akác talpra rögzítettem. Ajánlom előszobába, hallba, éjjeli vagy asztali lámpának is.

Fekete vezeték, réz foglalat, erős fényű LED izzó.

A termék külföldi szállításához kérjük, vegye fel velünk megrendelés előtt a kapcsolatot.

Vissza

Gyors szállítási infók

Gyors szállítási információk: Regisztráció nélkül, utánvéttel vagy előre utalással is megrendelhető. Ékszereket buborékos borítékban, lakberendezési tárgyakat ESP betétes kartondobozban, többszörösen csomagolva szállítjuk. Maximálisan sérülésmentesen érkeztek meg a világ számos pontjára. Az ESP betétes csomag mérete 20x20x30 cm, de változhat kismértékben a terméktől függően. A kiszállítás díja: Posta házhoz (csak ékszer) 490Ft. Foxpost csomagautomatába bármi 700.-Ft. Foxpost házhoz alapdíjak: Ékszer 990Ft, Lámpa 1340Ft, Egyedi csomagolás 1490Ft. Több termék rendelése esetén a szállítási díjak nőhetnek, a pontos összeget ellenőrizheti megrendelés előtt a kosár oldalon. Külföldi megrendelés előtt kérjük, keressen meg elérhetőségeinken.

1 készleten