Öreg fák találkozásai a strucctojással #3

19 900 Ft

Érdekes, hogy a #4 sorszámú előbb kikerült, mint jelen #3 sorszámú barátom. Ennek oka, hogy sehogy nem tudtam olyan képeket készíteni róla, ami igazán visszaadja természetes szépségét. A képeken valahogy csak önmaga középszerű másolata látszott. Ezek a képek már közelítenek a valósághoz. Ahhoz a valósághoz ami első látásra szerelem volt, mikor kezembe került ez az odvas juharfa darab. Öröm volt dolgozni vele, hiszen miden nap újabb és újabb részei tisztultak, szépültek meg. Olyan ívek, hajlatok, formák jelentek meg, melyek ösztönösen egy emberi test áthallásai lehetnek, lehetnének. Az odvas rész ennek a testnek úgy vélem inkább éke mint foltja és talán azt mondja, nem kell tökéletesnek látszanod ahhoz, hogy szép és értékes légy…

Egy strucc kiscsibe születésekor természetesen formálódott, finoman csiszolt strucctojás és juharfa alapanyagokból készült. A fát nagy gondossággal csiszoltam és vigyáztam rá, hogy tovább őrizze a régi idők magába zárt meséit.

A lámpa további különlegessége a strucc tojásból készült kapcsoló, tolltartó és kis tálka, amit az akác talpra rögzítettem. Ajánlom előszobába, hallba, éjjeli vagy asztali lámpának is.

Fekete vezeték, réz foglalat, erős fényű LED izzó.

A szállítás díjmentes!

1 készleten