Mézeskalács falu strucctojás illóolaj párologtató

9 500 Ft

Strucctojásból készült, festett illóolaj párologtató.

Magassága:kb 12 cm

Használatra készen, üveg mécsestartóval és teamécsessel szállítjuk, biztonságos, kipróbált csomagolásban.

A kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

Használati útmutató: A tojás gyorsabban átmelegszik, mint a kerámia, intenzívebben párologtat, ezért 2 csepp illóolaj elég a használatához. A mécses teteje kézzel mosható. Használat közben gyerekek ne érjenek hozzá.

A tojás története: A lámpák, mécsesek, illóolaj párologtatók tojásainak nem volt csibe lakója. Alaposan megtisztogattuk, faragtuk, csiszoltuk és díszítettük őket. Semmilyen más kezelést nem kaptak. Így őrzik természetes szépségüket, különleges textúrájukat.

Ha többet szeretnél rendelni: Ahogy nincs két egyforma tojás, úgy nem születhet két egyforma termék sem. Tudunk több darabszámot elkészíteni egy-egy termékből,  de a tojás alakjában, méretében, színében biztos különbözni fog. Mi így szeretjük, mert pont olyan egyedi és megismételhetetlen, mint az ember maga.

Egy kedves Barátném mesélte, Ő csíki leány. Advent idején fényt vittek egymáshoz a falu lakói. S mivel a Fény maga a Szeretet, ilyenkor azok az emberek is kibékültek, vagy legalább félretették a haragot, akik régóta nem voltak jóban egymással. Hát belegondolva, kemény munka, önismeret és önfegyelem. Megbocsátás. Megy? Legalább arra a három napra, két hétre (ha már a karácsony ünnepkörét vesszük)? Nehéz dolog. Pedig milyen bölcsesség van benne! A harag öl. Engem, nem a másikat, akire haragszom. Tehát ha elengedem, nem mérgezem magam tovább. Na ez az elengedés, hát ez a nehéz. Mert szeretünk ragaszkodni a magunk igazához, még akkor is, ha ezzel öljük magunkat. És akkor jön egy hagyomány, népszokás… és megmutatja, mit csinálj, hogyan csináld. Vigyél fényt a másiknak, a nemszeretettnek is. Ennyire egyszerű. Gyújts fényt és add tovább.  Vigyünk a közös fényből, a közösség adventi koszorújáról . Menjünk oda, hogy ugyanaz a fény ragyoghassa be arcunkat. Aztán vigyük haza és őrizzük, növesszük még a Fényt várjuk. Nincs más dolgod: advent idején gyújts fényt magadban, hogy ott pislákoljon otthonodban, és engedd, hogy másé is lehessen. És tudod mi a legjobb az egészben? Hogy megcsinálható és ez nem mese…

 

1 készleten (utánrendelhető)

Translate »