Levendulák ölelése strucctojás nyaklánc

5 800 Ft

Strucctojásból készült nyaklánc, festett levendulával, lila organza szalagon. Különlegesen készült, megerősített, nem törékeny, mégis természetes szépségében mosolyog.

A koraesti órák voltak a kedvencei. Kiment a házuk mögötti ösvényre és a levendulaültetvényen átsétálva magával vitte ezt az édes, szomorú illatot. Szedett néhány szálat és ezzel kopogtatott be hozzá. Tudta, hogy várja.

Méretek: nyaklánc: lánc: 42 cm+ 5 cm hosszabbító, medál: 2,5 x 4 cm

Biztonságos, kipróbált csomagolásban szállítjuk.

A szállítás Magyarország területén díjmentes.

A tojás története: Ékszereink azokból a tojásdarabokból készülnek, amiket a strucc csibéink alkottak születésük közben. Alaposan megtisztogattuk, faragtuk, csiszoltuk és díszítettük őket. Semmilyen más kezelést nem kaptak. Így őrzik természetes szépségüket, különleges textúrájukat. A szettek ugyanabból a tojásdarabból készülnek, hogy színük és textúrájuk azonos legyen. Található festett, rajzolt és virágos ékszer. A valódi virágból készült ékszereinkre szárítva vagy keményítve rögzítjük a virágokat, szirmokat, melyeket előtte egyénileg festünk. Így lesz minden ékszerünk egyszeri és megismételhetetlen- pont, mint Te.

Kategória: Címkék: , , , ,