Feketén fehér nyaklánc

7 200 Ft

Strucctojásból készült nyaklánc, Szász Anna grafikájával, fekete bőr nyakpánton. Az organikus kollekció darabja. Különlegesen készült, megerősített, nem törékeny, mégis természetes szépségében mosolyog.

Méretek: medál: 3,3 x 3,6 cm, A nyakpánt 90 cm hosszúra van meghagyva szerelék nélkül. De kérhető szerelékkel, kapoccsal is, méretre vágva.

Biztonságos, kipróbált csomagolásban szállítjuk.

A szállítás Magyarország területén díjmentes.

Az organikus ékszereink a strucc kiscsibék által születéskor kitört tojásdarabokból készülnek, kizárólag kézzel csiszoljuk az éleket ügyelve arra, hogy megőrizzük az eredeti formát, a természet tökéletes alkotását. Természetes szépsége mellett a legősibb és legerősebb energiát hordozza.

A születés

Olyan természetes, hogy a mag, amit elültetsz, kibújik a földből. De abba is gondolj bele, mekkora erőre van szüksége ahhoz, hogy a fölötte lévő rögökön átjusson. Kicsi strucc csibéink ugyanilyen mindent szétfeszítő energiával törik szét azt a tojást, ami addig védte és táplálta őket, hogy első csipogásukkal hirdessék: életre keltem. Ezt a pillanatot őrzik a termékeink. És arra emlékeztetnek, hogy minden élet ezzel az energiával indul útjára.

1 készleten