Az én kicsi tündérem strucctojás dekoráció

16 000 Ft

Strucctojásból készült illóolaj párologtató és tavaszi, húsvéti dekoráció pillangós kalapdobozban

Szia Tündérkém, de jó, hogy itt vagy! Megláttalak és megszerettelek. Megígértem, hogy nincs több költekezés-megfontolt időket élünk-, de nem bírtam ki.  Imádom a tütüdet, a két huncut kontyod. És imádom, hogy semmi tündércipő meg magassarkú. Tudod mit? Melléd fekszem, lazítsunk! A gyerekek megetetve, minden lecke és feladat elküldve a tanároknak. (Remélem jó jegyet kapunk érte. Rózsa néni is besegített a szomszédból- nyugdíjas pedagógus, de tök jól pörög a neten.) A mosás bent forog a mosógépben, az előző adag már beszedve a szárítóról. Még tegnap végigporszívóztam a lakást és a vasárnapi ebéd is felrakva. A kutya ma már kétszer kint volt, a macskák is dőzsölnek, mert kiborítottam a macskaeledelt. A vasalt ruhák szépen összehajtogatva állnak egyelőre a komódon, mert a gardrób elé bunkit építettek a kölkök.” Anyaaaa, maradhat így a héten? Légyszíííííííí!” Sok idő volt egymásra építeni a székeket, úgyhogy a bunki marad én meg a fotelból öltözködöm. Kreatív vagyok és laza. Úgyhogy most kisimítom az arcom, előtúrom a kedvenc nyári ruhám ha a fene fenét eszik is és felveszem, még ha olyan gyűrött is, mint az utolsó wc papír a tartó alján. Felteszem a koronám a fejemre, hozok teafa illóolajat a házacskádba párologni, felsétálok a kavicssétányodon és meggyújtom a mécsest, a gőzölgő teánk mellé pöttyintek két C-vitamint és alapos kézmosás után boldogan koccintok veled. És tényleg élvezem a mezítlábas kinyújtózást. Tündérnek lenni melós, de csak én tudok varázsolni ebédet az asztalra, tiszta ruhát a szekrényekbe, mosolygós és kiegyensúlyozott gyerekeket a játékkupacok tetejére, egész napon át tartó forró ölelést a férjemnek, mert most kettőnk helyett dolgozik. És boldog vagyok, mert tudok varázsolni. Tündérkém, egészségünkre! Sütit?

Magassága kb. 21 cm, a díszdoboz átmérője 20 cm.

Biztonságos, kipróbált csomagolásban szállítjuk.

A kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

 

A tojás története: Ebben a tojásban  nem lakott strucc csibe. Pár hétig csücsült a keltetőben, mire kiderült róla, hogy nincs lakója. Kivettük, óvatosan megnyitottuk és kilocsoltuk. Alapos fertőtlenítés és tisztítás után díszbe öltözve várja, hogy valakinek ő legyen a lakója.

Ha többet szeretnél rendelni: Ahogy nincs két egyforma tojás, úgy nem születhet két egyforma termék sem. Tudunk több darabszámot elkészíteni egy-egy termékből,  de a tojás alakjában, méretében, színében biztos különbözni fog. Mi így szeretjük, mert pont olyan egyedi és megismételhetetlen, mint az ember maga.

 

Elfogyott