Ajándékkártya Classic 5.000Ft.

5 000 Ft

A választás elegáns szabadsága. Névre szóló, igényes borítékban, ajándékozásra készen házhoz szállított klasszikus ajándékkártya a StruccManufaktúra műhelyéből.

A strucctojásból készült illóolaj és mécsestartók, vázák, virágtartók és asztali díszek a világ számos pontjára eljutottak már. Reméljük a Te otthonodat is díszíteni fogja a StruccManufaktúra  természetes eleganciája.

Tedd személyessé az ajándékkártyát!

Megadhatod itt a termékoldalon az ajándékozott nevét és egy rövid üzenet is, így igazán személyes meglepetéssé tehető a StruccManufaktúra ajándékkártya.

Vissza az ajándékkártyákhoz

Gyors szállítási infók

Gyors szállítási információk: Regisztráció nélkül, utánvéttel vagy előre utalással is megrendelhető. Ékszereket buborékos borítékban, lakberendezési tárgyakat ESP betétes kartondobozban, többszörösen csomagolva szállítjuk. Maximálisan sérülésmentesen érkeztek meg a világ számos pontjára. Az ESP betétes csomag mérete 20x20x30 cm, de változhat kismértékben a terméktől függően. A kiszállítás díja: Posta házhoz (csak ékszer és könyvjelző) 490Ft. Foxpost csomagautomatába bármi 700.-Ft. Foxpost házhoz alapdíjak: Ékszer 990Ft, Lámpa 1340Ft, Egyedi csomagolás 1490Ft. Több termék rendelése esetén a szállítási díjak nőhetnek, a pontos összeget ellenőrizheti megrendelés előtt a kosár oldalon. Külföldi megrendelés előtt kérjük, keressen meg elérhetőségeinken.
 Ft