Ajándékkártya Classic 15.000Ft.

15 000 Ft

A választás elegáns szabadsága. Névre szóló, igényes borítékban, ajándékozásra készen házhoz szállított klasszikus ajándékkártya a StruccManufaktúra műhelyéből.

Az “Öreg fák történetei” olyan meséket őriznek, melyeket már emberemlékezet régen elfelejtett. Nagy szeretettel, sok simogatással,  gondos munkával készülnek, de megőrizve magukon az egyszervolt viharok, emberek nyomait. Az enyészet helyett a strucctojással gyönyörű egésszé alakulva, otthonodban mesélhetik tovább a régmúlt idők történeteit.

Tedd személyessé az ajándékkártyát!

Megadhatod itt a termékoldalon az ajándékozott nevét és egy rövid üzenet is, így igazán személyes meglepetéssé tehető a StruccManufaktúra ajándékkártya.

Vissza az ajándékkártyákhoz

Gyors szállítási infók

Gyors szállítási információk: Regisztráció nélkül, utánvéttel vagy előre utalással is megrendelhető. Ékszereket buborékos borítékban, lakberendezési tárgyakat ESP betétes kartondobozban, többszörösen csomagolva szállítjuk. Maximálisan sérülésmentesen érkeztek meg a világ számos pontjára. Az ESP betétes csomag mérete 20x20x30 cm, de változhat kismértékben a terméktől függően. A kiszállítás díja: Posta házhoz (csak ékszer és könyvjelző) 490Ft. Foxpost csomagautomatába bármi 700.-Ft. Foxpost házhoz alapdíjak: Ékszer 990Ft, Lámpa 1340Ft, Egyedi csomagolás 1490Ft. Több termék rendelése esetén a szállítási díjak nőhetnek, a pontos összeget ellenőrizheti megrendelés előtt a kosár oldalon. Külföldi megrendelés előtt kérjük, keressen meg elérhetőségeinken.
 Ft