Ajándékkártya Classic 10.000Ft.

10 000 Ft

A választás elegáns szabadsága. Névre szóló, igényes borítékban, ajándékozásra készen házhoz szállított klasszikus ajándékkártya a StruccManufaktúra műhelyéből.

A szárított pipaccsal készülő strucctojás lámpák már letették névjegyüket, 2018-ban “Az év kiváló terméke” elismerést érdemelték ki. Számos variációban készült már strucctojás lámpa, natúr természetes szépségében, szarkaláb díszítéssel, vintage hangulatú akácfa lámpatalpon és mennyezeti függő lámpaként is díszíti már valaki otthonát. Te hogy szeretnéd?

Tedd személyessé az ajándékkártyát!

Megadhatod itt a termékoldalon az ajándékozott nevét és egy rövid üzenet is, így igazán személyes meglepetéssé tehető a StruccManufaktúra ajándékkártya.

Vissza az ajándékkártyákhoz

Gyors szállítási infók

Gyors szállítási információk: Regisztráció nélkül, utánvéttel vagy előre utalással is megrendelhető. Ékszereket buborékos borítékban, lakberendezési tárgyakat ESP betétes kartondobozban, többszörösen csomagolva szállítjuk. Maximálisan sérülésmentesen érkeztek meg a világ számos pontjára. Az ESP betétes csomag mérete 20x20x30 cm, de változhat kismértékben a terméktől függően. A kiszállítás díja: Posta házhoz (csak ékszer és könyvjelző) 490Ft. Foxpost csomagautomatába bármi 700.-Ft. Foxpost házhoz alapdíjak: Ékszer 990Ft, Lámpa 1340Ft, Egyedi csomagolás 1490Ft. Több termék rendelése esetén a szállítási díjak nőhetnek, a pontos összeget ellenőrizheti megrendelés előtt a kosár oldalon. Külföldi megrendelés előtt kérjük, keressen meg elérhetőségeinken.
 Ft