Strucc Manufaktúra

...egy darabka Élet...

A stílus nem pénz kérdése.

 

Mindenki szereti ha különleges hangulatot teremthet legszűkebb környezetében. A StruccManufaktúra lakberendezési termékeiből nem készül – nem készülhet két egyforma darab, így garantáltan megismételhetetlenné válik otthona.

Egyszeri és megismételhetetlen -mint TE

Ahogy pipacsból sem nyílik két egyforma a mezőn, úgy két tojás sem lehet teljesen egyforma. Legnépszerűbb termékeink melyeket nektek is ajánlunk:

Illóolaj párologtató

A hétköznapi estéket is meghitté varázsolja a tojáson átderengő mécses fénye. A kedvenc illatod az  egész otthonod belengi…

Pipacslélek lámpa

A farmunk körüli mezőkről gyüjtött pipaccsal díszített strucctojás lámpa. Méltán lett 2018-ban az “Év kiváló terméke”…

Öreg fák meséi

Igazi kiteljesedés. Oly sok időt töltünk együtt mire elkészül. De  mosolyogva engedem útjára, mit büszke apa  a szeretett fiát, akire már egy új élet vár…

Natural elegance in your home

Folyamatos kihívás, hogy termékeink minősége és kidolgozása egyre kiválóbb legyen. A legfontosabb elvünk, amit mindig szem előtt tartunk, hogy használati tárgyakat készítsünk. Olyan alkotásokat,melyek gyönyörködtetik a szemet, simogatják a lelket de legyen funkciója, célja és értelme a létezésének. A természetes elegancia így az otthonod szerves része lesz – közvetíti a természetközeli szemléletet az újrahasznosítás fontosságát –  különleges alkotásokba csomagolva.

Az egyik legtöbbször feltett kérdés a termékeink törékenységére vonatkozik. Érthető, hiszen a “tojáshéj” kifejezés mindenkiben megnyomja a vészcsengőt, hogy talán hozzáérni is alig szabad. Pont ezért viszünk minden személyes bemutatkozásunkra egy strucctojást is, amit gyerekek – felnőttek jól megszorongathatnak, megkopogtathatnak.  Itt idéznén a legtöbbször elhangzó mondatot: “Nem gondoltam volna, ez olyan mint a kerámia…” És tényleg, a kezelése, használata pont olyan mint egy kerámia vagy vastagabb üveg tárgyé normál használat során kevéssé sérülékeny.

Galéria az alkotásainkból. Ha valamely terék felkeltette érdeklődésed vagy egyedi elképzelésed van, keress bennünket  üzenetben!

Ünnepek – dekorációk

Lámpák – hangulatfények

Illóolaj párologtatók

Ékszerek