Strucc Manufaktúra

Strucctojásból lámpát és ékszert? Ez az új őrület!

Saját struccfarmunkról származó tojásokat hasznosítjuk újra és természetes alapanyagokkal kiegészítve készítünk belőlük használati tárgyakat.

Hát erről még nem is hallottam!

Mert ilyen még nem is volt kis hazánkban eddig. Sőt strucctojás illóolaj párologtatót csak mi készítünk a világon egyedül.

Kézműves vállalkozásként családi műhelyünkből származó alkotásainkkal szeretnénk megmutatni, hogy a megálmodott álmok pont arra valók, hogy megvalósítsd őket.

Termékek

Otthon

Az otthonom a csigaházam. Ami véd, biztonsággal körbevesz, kizárja a zajos világot, ahol önmagam lehetek. Az otthonom illata, színei, fényei rólam mesélnek. Minden tárgy egy-egy boldog pillanatot, emléket őriz az életemből.

Ékszerek

Azt imádom benne, hogy kifejezi azt, aki vagyok. Tökéletesen illik hozzám. Szerelem volt első látásra. Egyedi, egyszeri és megismételhetetlen – pont, mint Én.

Könyvjelzők

Könyvfüggő vagyok… és nem bánok semmit.

Muszáj magammal hordanom azt a könyvet, amit olvasok. Rosszabb esetben otthon vár, az ágyam mellett. Csak felütöm, jó mélyen a lapjai közé szippantok és az első sorok után már röpít is egy másik világ felé.

Új stílus

Arra törekszünk, hogy termékeink valóban természetes alapanyagokból készüljenek és elkészítésük is környezetbarát módon történjen. Segítve ezzel a környezettudatos vásárlást.

Az ékszeralapok is megújultak. Nemesacél szerelékeket és alapokat használunk. A fémre allergiások is hordhatják bátran ékszereinket. 

A KÉK KOLLEKCIÓ valódi virágszirmokból kapta díszítését.     A virágokat indigóban áztattuk, majd keményítés után kerültek a strucctojás alapra. Vékony erezetén átfut a kék, átfesti színét és új életet lehel belé. A szabadság, béke és öröm  érzetét adja. Mint mikor Rád borul a tavaszi égbolt.

Rólunk mondták 

Szerelem volt első látásra. Csak kiugrottam megnézni a kézműves vásárt és ott mosolygott rám. Ő az enyém, hívott, nagyon erősen. És azóta is imádom!

Ildikó

Ajándékba kaptam. Tökéletesen eltalált szülinapi meglepetés volt, imádom a színeit és a csigavonalakat. Annyira én vagyok!

Katalin

Ma a gyerekekkel elkészítettük a tojások maradék darabjait. Préselt ibolyát ragasztottunk rá lakkragasztóval, majd bőrszíjra fűztük. Most pedig eldugjuk és titokban tartjuk anyák napjáig. Nagyon köszönjük nektek.

Anikó

Elégedettségre törekszünk

Minden termékünk kiszállítása Magyarország területén díjmentes.

Kipróbált, biztonságos csomagolásban indítjuk útjára a kiválasztott termékedet.

A biztonságos bankkártyás fizetést a Barion biztosítja.

100% garanciát vállalunk

Mi akkor örülünk, ha a megvásárolt terméket tényleg használod és örömöd leled benne.

Ezért ha megsérül, vedd fel velünk a kapcsolatot, küldd el a terméket minden alkatrészével együtt és díjmentesen újat készítünk számodra.

Valóban kézzel készült, egyedi, minőségi kézműves terméket kapsz tőlünk.

Természetes, újrahasznosított alapanyagokkal dolgozunk.

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a legkisebbek, legtörékenyebbnek hitt életek mennyire erősek tudnak lenni. Annak idején a szegedi PIC munkatársai nekünk is reményt adtak ebben az embert próbáló időszakban. Örökre hálásak leszünk. Ezért minden hónapban a forgalmunk 10%-át elküldjük a Koraszülöttekért Országos Egyesületet (KORE) részére Adószámuk: 18283114-1-06

Nem törékeny, mégis természetes szépségében mosolyog!

Az egyik legfontosabb elvárás az volt, hogy ékszereink tartósságát megőrizzük, úgy hogy a tojáshéj finom eleganciája ne sérüljön. Sokat kísérleteztünk és kitaláltuk a megoldást. Bátran kínáljuk ékszereinket.